VIDEO PRODUKTIONER

VIDEOPRÆSENTATION

En lille video, der fortæller lidt om, hvad jeg arbejder med og tilbyder.

Afspil video
Afspil video
BOLIG

Præsentation af bolig. En video, der er opbygget og sammensat af fotos. Animationer i After Effects. Musik i Logic Pro X.

TEGNERS TEGN

Projektet er filmet med mobiltelefon. Målet var at skabe et cinematic look filmet med en mobiltelefon. Redigeret og farvejusteret i Final Cut Pro X. Visuelle effekter i After Effects.

Afspil video
Afspil video
MINDFULNESS

One flow. En video filmet uden klip eller overgange. Målet var at skabe et flow, der afspejler et væren i nuet. Redigeret og  farvejusteret i Final Cut Pro X. Lyddesign i Logic Pro X.

MOVE COPENHAGEN

En stemningsvideo fra Move Copenhagen Festival 2018.  Halvanden times workshop blev klippet ned til 1 minut og 45 sekunder. To kamera settings. Redigeret og farvejusteret i Final Cut Pro X. Musik og lyddesign i Logic Pro X. Animationer i After Effects. 

Afspil video
Afspil video
MOTION GRAPHIC

Animeret videointro.  Tre sekunders intro. Grafik tilrettelagt i Illustrator. Animetioner i After Effects. Lyddesign i Logic Pro X. Redigeret i Final Cut Pro X.

TESTIMONIAL I

En testimonial video. Målet var, at længden på videoen skulle være omkring 30 sekunder. To kamera settings. Lysopsætning med LED lys. Redigeret og farvejusteret i Final Cut Pro X. Animationer i After Effects.

Afspil video
Afspil video
TESTIMONIAL II

Samme koncept som TESTIMONIAL I.

REKLAME

Øl-reklame for sjov.  3-D model designet i Blender. Animationer i After Effects. Musik og lyddesign i Logic Pro X. Redigeret og farvejusteret i Final Cut Pro X.

Afspil video
Afspil video
REPORTAGE

En lille videoreportage produceret for Folkebladet (Glostrup, Brøndby, Vallensbæk) til et opslag på avisens Facebook-side. Redigeret og farvejusteret i Final Cut Pro X. Animationer i After Effects. Lyddesign i Logic Pro X.